Skip to main content

Content productie voor online marketing en uw website of webshop.

Wij verzorgen en optimaliseren content zoals tekst, video en afbeeldingen voor uw socialmedia kanalen en website of webshop. Wij komen steeds meer ondernemers tegen die het lastig vinden om tekst en beeld (actueel) te verwerken op hun site en online marketing kanalen. Vaak komt dit door gebrek aan tijd en kennis om goede teksten te schrijven of aansprekende foto’s en video’s te maken.

Tekst, video en afbeeldingen

Content is één van de belangrijkste onderdelen voor goede vindbaarheid in de zoekmachines en uiteraard zeer belangrijk voor uw bezoeker. Als uw potentiële klant een product interessant vindt, dan wil deze graag (meer) informatie vinden op uw website (oriënteren) alvorens men besluit tot het bezoeken van uw fysieke winkel. VisieCom gaat verder dan het vormgeven en bouwen van een professionele website door u te ondersteunen met content.
Wij nemen contact op met uw leveranciers voor productinformatie in tekst en beeld en kunnen daar waar nodig zelf teksten schrijven/redigeren, fotograferen en bedrijfs- en productvideo’s maken.

Wij zorgen er voor dat uw bezoeker actuele en relevante informatie gepresenteerd krijgt en dat uw site autonoom door de zoekmachines (hoog) wordt weergegeven door relevante content. 

Video, bedrijfsfilms

De professionele aanpak van VisieCom zorgt voor een duidelijke, aantrekkelijke en aansprekende productie van uw bedrijf of product in video. Na het maken van de opnames gaan we in onze studio aan de slag met het materiaal voor de montage van uw video of bedrijfsfilm.