Online marketing voor uw diensten of producten

“Wij zorgen er voor dat uw online kanalen optimaal worden ingezet met als belangrijkste doelstelling verhoogde conversie…”

U verkoopt uw producten online of u wilt uw doelgroep online bereiken om uw diensten aan te bieden. VisieCom is uw partner als het gaat om advies en ondersteuning op het gebied van internetmarketing. Vaak is het hebben van een website of webshop alleen niet voldoende om hier ook bezoekers naar toe te krijgen. Daarnaast heeft u te maken met veel concurrenten omdat internet grenzen heeft doen vergroten. U heeft als doel om juist uw site met daarop een dienst of producten onder de aandacht te brengen. Dit kan op zeer veel manieren zowel offline via print of een beurs als wel via online kanalen.

Onze aanpak (fasering)

  1. Doelstellingen bepalen
  2. Concept en design
  3. Contentproductie
  4. Posten (plaatsen content)
  5. Evalueren en bijstellen
Meer over onze aanpak (fasering)Meer over onze aanpak (fasering)
50
Bedrijven, producten en diensten

Op socialmedia kanalen gepromoot

Wij zijn trots op de geleverde online marketing activiteiten

Bekijk ons werk

Online marketingkanalen
Juist online kanalen hebben zich de laatste jaren bewezen in het genereren van traffic naar websites, simpelweg omdat uw potentiële bezoeker/klant al online actief is en enkel door een link of klik op uw website terecht komt. Maar hoe wordt je nu online succesvol tussen het grote aanbod aan mogelijkheden en de vele concurrenten? VisieCom is uw online marketing en communicatie partner voor uw product of dienst. Samen met u bouwen we aan traffic naar uw website of webshop. Vanuit een doelgroep-analyse bepalen we de juiste strategie en maken voor u een plan om doelstelling te realiseren. We kijken hierbij naar de huidige site en bepalen de juiste online kanalen.

Onze online marketing activiteiten

Onze aanpak voor uw online marketing activiteiten

strategie online

Doelstelling bepalen

We bepalen de online doelstelling en zetten de juiste koers uit middels bijvoorbeeld een “Design Spint”, de blauwdruk voor uw online inzet.

Doelstelling bepalen

design website en webshop

Concept & Design

We vertalen de doelstellingen en uitgangspunten naar de middelen in concept. De boodschap en look & feel worden bepaalt in overleg.

Concept & Design

content productie

Content productie

Wij verzorgen het beeld zoals de video’s, fotografie, de ” look en feel” van uw online uitingen en zorgen voor pakkende, aansprekende en teksten.

Content productie

Ontwikkeling webshop website

Publiceren en analyseren

We regelen al uw plaatsingen structureel en frequent in binnen de juiste online socialmedia kanalen om zodoende de doelstellingen te realiseren.

Publiceren en analyseren