Content creatie voor uw website, webshop, socialmedia, nieuwsbrief of magazine

“Wij zorgen er voor dat uw online kanalen optimaal worden benut met conversie verhogende content”

Video en bedrijfsfilm producties

Wij verzorgen uw video en bedrijfsfilm met passie en gevoel.
Heeft u er ook wel eens aan gedacht om korte video fragmenten te gebruiken uit uw corporate bedrijfsvideo voor gebruik op socialmedia?
Zo kun je bijvoorbeeld zelfs video toevoegen aan de omslagfoto van je bedrijfspagina op Facebook en uiteraard korte video fragmenten laten zien als post op Instagram, Linkedin en Facebook.

Fotografie

Naast videoproducties verzorgen we regelmatig fotografie voor campagnes en websites van onze klanten.
Beeld is zeer bepalend en vertelt meer dan woorden…

We verzorgen fotografie op locatie en in de studio (inclusief green screen techniek voor na-montage)

Content marketing en beheer voor uw website

Wij schrijven en/of optimaliseren uw teksten voor content voor uw website, webshop of socialmedia kanalen.
Wij komen steeds meer ondernemers tegen die het lastig vinden om tekst en beeld (actueel) te verwerken op hun site. Vaak komt dit door gebrek aan tijd en kennis om goede teksten te schrijven of aansprekende foto’s en video’s te maken.
Neem contact met ons opNeem contact met ons op
50
Bedrijven, producten en diensten

Op socialmedia kanalen gepromoot

Wij zijn trots op de geleverde online marketing activiteiten

Bekijk ons werk

Online marketingkanalen
Juist online kanalen hebben zich de laatste jaren bewezen in het genereren van traffic naar websites, simpelweg omdat uw potentiële bezoeker/klant al online actief is en enkel door een link of klik op uw website terecht komt. Maar hoe wordt je nu online succesvol tussen het grote aanbod aan mogelijkheden en de vele concurrenten? VisieCom is uw online marketing en communicatie partner voor uw product of dienst. Samen met u bouwen we aan traffic naar uw website of webshop. Vanuit een doelgroep-analyse bepalen we de juiste strategie en maken voor u een plan om doelstelling te realiseren. We kijken hierbij naar de huidige site en bepalen de juiste online kanalen.

Onze online marketing activiteiten

Zoals hierboven aangegeven starten we met een analyse van uw huidige site en bezoekers. Qua websiteanalyse bekijken we o.a. het gebruik van teksten, trefwoorden, menustructuur, opbouw van url’s, links, het gebruik van H1, H2, H3 definities voor tekstkopjes, titels van pagina’s, de snelheid van de site en of de site mobiel geoptimaliseerd is.

VisieCom is gevestigd in Zeeland, maar werkt voor klanten in geheel Europa. Ons team ondersteunt en adviseert u met de juiste technieken om bezoekersaantallen en conversie zoals online verkoop of offerte aanvragen, te optimaliseren.

Onze aanpak voor uw online marketing activiteiten

strategie online

Doelstelling bepalen

We bepalen de online doelstelling en zetten de juiste koers uit middels bijvoorbeeld een “Design Spint”, de blauwdruk voor uw online inzet.

lees meer

design website en webshop

Concept & Design

We vertalen de doelstellingen en uitgangspunten naar de middelen in concept. De boodschap en look & feel worden bepaalt in overleg.

lees meer

content productie

Content productie

Wij verzorgen het beeld zoals de video’s, fotografie, de ” look en feel” van uw online uitingen en zorgen voor pakkende, aansprekende en teksten.

lees meer

Plaatsen op social media

Posten

We regelen al uw plaatsingen structureel en frequent in binnen de juiste online socialmedia kanalen om zodoende de doelstellingen te realiseren.

lees meer