VisieCom uw internet en reclamebureau uit Zeeland

“Website of webshop laten maken? Een online campagne opzetten? Socialmedia of grafisch ontwerp nodig?”

VisieCom Internet & Print uit Zeeland is een full-service reclamebureau. We verzorgen het complete traject van strategie tot uitwerking van communicatiemiddelen. Onze kennis op het gebied van online marketing en bouwen van websites en webshops is zeer sterk. Uw online presentatie en winkel zijn bij ons in goede handen. We onderscheiden ons door zowel strategen, vormgevers en developers in huis te hebben. Veel organisaties komen bij ons terecht vanwege onze betrokkenheid en de juiste ondersteuning van het complete marketing- en communicatiegedeelte van de organisatie. Naast strategische campagnes voor het verhogen van naamsbekendheid en conversie voeren wij ook deelprojecten uit.

contactcontact

Websites en webshops laten maken!

We hebben zeer veel ervaring met het bouwen van webshops en websites inclusief Content Management Systeem.
Als website ontwikkelaar bouwen we uiteenlopende (complexe) websites en webshops voor grote en kleine organisaties. Onze websites en webshops worden geoptimaliseerd voor de juiste weergave voor mobiele apparaten zoals uw smartphone of tablet/Ipad (responsive design).
Naast het laten maken van uw website of webshop ondersteunen we u met bijvoorbeeld online magazines of nieuwsbrieven.

Websitetechniek van VisieCom

VisieCom staat bekend als websitebouwer met technisch uitstekende websites met CMS (online onderhoudsysteem voor websites en shops) en indrukwekkende ontwerpen. We maken websites met ons eigen ontwikkelde framework en CMS. Daarnaast bouwen we indien gewenst ook websites in de bekende open source systemen zoals Magento, Joomla, Opencart en WordPress. Allemaal afhankelijk van uw wensen, verwachte bezoekersaantallen en doelstellingen bouwen wij uw website of webshop op maat. Deze wordt direct mobiel geoptimaliseerd door middel van een responsive design of een aparte mobiele template.

Internetmarketing en online advies.

Onze internetspecialisten kunnen u voorzien van marketingadvies voor het beginnen en/of optimaliseren van uw website of webshop.
U kunt hierbij denken aan zoekmachine optimalisatie, advies op het gebied van conversieoptimalisatie van uw webwinkel, contentbeheer, advies en uitvoering van internetadverteren zoals Google Adwords, of campagnes op Social Media zoals Facebook, Instagram, Linkedin en Google Plus.

Content Creatie

Op basis van onze ervaring zijn we in staat om voor u google geoptimaliseerde content te maken zoals teksten, beeld en video.
Onze fotografen en videoproducers zijn als geen ander in staat om uw verhaal, product of dienst te vertalen naar aansprekende beelden. U heeft bijvoorbeeld een bedrijfsfilm of instructiefilm nodig. of pakkende teksten voor uw online campagne of website/webshop. wij gaan samen met u aan de slag voor  beeldende en aansprekende content.

Grafische vormgeving, het ontwerpen van uw communicatiemiddelen.

Op het gebied van (grafische) reclame- en communicatiemiddelen verzorgen we bijvoorbeeld folders, brochures, magazines, posters, beursstands, banners, reclameborden, gevelbelettering, productverpakkingen, raamstickers, carwraping en POS materiaal.
In de loop der jaren zijn we ook regelmatig gevraagd om interieur- en wandbekledingsmateriaal uit te voeren zoals, fotowanden, lampenkappen en fotobehang. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw branding, zoals het ontwikkelen van uw huisstijl en logo.

 

 

 

 

Mobiele apps en webbased applicaties.

Onze developers dagen we graag uit met de ontwikkeling van state of the art mobiele apps voor Android (Google) en IOS (Apple).
We hebben een aantal mooie, interessante apps ontwikkeld welke we graag aan u tonen.
Naast mobiele apps ontwikkelen we voor grotere ondernemingen webbased applicaties zoals o.a. management informatie systemen, dashboards en helpdesktools.

Onze aanpak bij het bouwen van websites en webshops

strategie online

Koers bepalen

We bepalen de strategie en zetten de juiste koers uit middels bijvoorbeeld een “Design Spint”, de blauwdruk voor uw website of webshop.

lees meer

design website en webshop

Concept & Design

We vertalen de uitgangspunten naar de middelen in concept.
Structuur en look & feel worden bepaalt in overleg.

lees meer

Ontwikkeling webshop website

Ontwikkeling

We vertalen het design en structuur naar een werkende website of webshop.
Een user test kan starten, na het bijstellen gaan we aan de slag met de content.

lees meer

content productie

Content productie

Wij verzorgen video-opnames en bewerking, fotografie en zorgen voor pakkende, aansprekende en SEO geoptimaliseerde teksten.

lees meer